22 maj



Fan va jag längtar till den 22 maj. Då ska jag och min kompis Elina till rättvik och kolla på SCOTTS.. =) Va roligt vi ska ha de... Men först ska vi till kupolen och kolla på dom, den 11 april.. =)=) 

Nu kommer jag inte på nå mer vad jag ska skriva
Puss å Kram

Tja

Dagens bild: Marco Tuokko


Jaha då var de måndag igen då. Men har SPORTLOV =).  De belv en lyckad helg i Karlstad/värmland.. Men synd bara att Modo förlora. Om ca 3 veckor ska vi till Värnland igen.. =)=) igår hade vi lite snöbolskrig. KUL KUL. Ja åkte bil typ större delen av helgen, inge roligt. =( Imon tisdag till torsdag ska jag jobba, de är inge ku, men när lönen kommer blir de mycke roligare.. =)=) Mamma och jag har räknat att jag känner ca 2500 kr på 3 dagar, de är väldigt bra..  Nu ska jag gå och hjälpa mamma att skala lite potatis. Eller jag ska börja iaf ;)

Puss å kram

Tjena

 
På bilden är min mya data =)

Nu har jag äntligen fått min nya data som pappa har beställt till mej. Är jätte glad  =)  Så imon när vi åker till karlstad så ska jag hålla på med min data. JIPPI.. Imon bär de av till Karlstad för att kolla på hockey =)   Sen på söndag bär de av till värmland och ska hälsa på några, ska bli kul =)

Tjena tjena!!



Ihelgen så fyller min mamma år och då ska vi åka till karlstad och kolla på Färjestad-Modo =)  Får se Marco spela igen =)=) De ska bli kul, sen på söndagen så ska vi åka till töcktfors och hälsa på några som vi känner och äta lite tacos. KUL =)=) Jag har verkligen sett i fram emot den här helgen.. =) Haha

Puss å kram


Melodifestivalen =)



Idag och ca 2 timmar så börjar MELODIFESTIVALEN =) Jippi
Scotts start fält är nummer 4. Men jag tycker 5 bidrag är bra.. =)
De är:
Scotts
Emilia
Sharley Clamp
Alacar
och Jonathan Fagerlund..

Nu har man nyss ätit lite mat  Kotletter och pommes frites med bea-sås    GOTT GOTT =)
Efter melodifestivalen ska jag kolla på ROSA PANTERN den verkar rolig, tror jag har sett lite av den filmen, men de visar väl sej sen..

Nu ska jag gå.
Hörs och syns senare..
Puss å kram allihop.

Tjena!!!


Henrik Strömberg i Scotts
MORA IK

Nu var de ett tag sen jag var här och skrev lite. Jag har inte haft tid helt enkelt för jag har har APU (praktik) sen har jag var sjuk och då har jag inte orkat skriva nått, men nu är jag här.. =)  Nu är de bara 2 veckor kvar på min APU. Tiden går fort när man har roligt. =)=) Imon är de melodifestivalen och då man heja på SCOTTS  såklart. Jag har tjuvlyssnat  på låtarna och de flesta låtarna lät bra.. Hoppas de går bra för Scotts, vi får hålla tummarna för dom.. =)  Idag har jag inte så mycke, vart på min APU-plats och sen har jag och mamma vart in till öb och dollar store lite och kikat.. KUL KUL =) F*n att de ska hålla på att snöa så mycke.. NU vill jag ha SOMMAR, så man kan sola och bada =) de gillar jag.  Nu snart ska jag gå och sätta mej i soffan och titta på let´s dance och äta lite godis..

Och va händer på onsdag då? =)=)
JO de blir hockey för hela slanten =) JIPPI  Elitserien nästa MORA IK =)

Mora IK till elitserien, här för att stanna.. =) Hihi..  Jag hatar alla som ser ner på Mora Ik hela tiden, håll de för er själv gubb j*vlar som skriver sånt i tidningarna, Ni kan skriva sånt om Leksand ist..Men nej de gör dom f*n inte..  F*n va trött man blir..


RSS 2.0