Hej

Nu har jag jobbar en vecka med mamma, bara en vecka kvar nu.. Härligt =)(= sen fri.. Detta är mitt sista sommarlov så jag måste ta vara på de. Gud va fint de har varit hela veckan.. I tisdas och idag (fredag) så cyklade jag och min lillebror Erik till Maxi fram och tillbax. De var jobbigt med skönt efter åt.. Då kan man känna sig duktig.. =) Shit va jag längtar efter min lillesyster Felicia, hon är i Italien och är borta i 3 veckor, men snart kommer hon till mej =)(= Gud va roligt vi ska ha de =) Jag längtar...... Åter till vädret då, jag har solat hela veckan och sen badat lite. =) De är 21 grader sist jag kollade. De är skönt. Imon (lördag) så ska jag och två kompisar åka till borlänge och shoppa lite =) KUL KUL =) Idag hörde jag att Michael Jackson hade dött =( )= Fy va tråkigt..

R.I.P Michael Jackson

Du kommer alltid att leva kvar i din musik.. Mucke bra låtar du gjorde i ditt liv..

Michael Jackson 1959-2009  25 Juni


Michael Jackson som liten pojke..


Här är han lite äldre...

Äntligen

Äntligen är de sommarlov, fan va jag har längtat.. Men de har mest regnat. Idag var solen framme, gud vad jag har längtat efter solen.. Så nu får de vara varmt och skönt resten av sommarlovet, så man kan sola och bada.. Jag ska sommarjobba oxå =( Jobbigt, men man får tänka lite glada tankar.. Man får ju pengar =)(= Jippi Just känner man ett behov av pengar.. Man vill gå på stan med kompisarna och kika i affärer och fika på stan och  bara ungås med kompisar.... Men de kan man ju inte om man inte har pengar.. Men nu ska jag gå ut och spela lite kubb med lillebror medans solen är framme och värmer =)) Man blir så glad när solen är framme och när de regnar blir man deppig, trött och slut..

Ses

Puss å Kram

Bloggar mer sen, när jag har tid =))


Solen gör mej glad

Hej hej

Snart sommarlov =)(= Fan va skönt.. Den här helgen så har de hant mycke..
Först på fredag var jag i Ludvika och Smedjeback för att kolla på min syster som tog studenten. Hemma hos henne så ät vi lite mat och fika, sen blev de present öppning, hon fick mycke fint.. Nästa år de min tur =) JIPPI..
På lördagen så gick vi upp till grannen för dom hade taklagfest. Där åt vi förrätt,varmrätt och efterrätt.. Sen senare på kvällen, gick ner till blitkpunkten och kollade på Larz Kristerz =) JÄTTE KUL =) Fan va bra dom är.. =) Älskar dom. På söndag så hände de inte så mycke, på kvällen åt vi tacos med micka och jocke. Sen skjusade jag,Micka och Erik in pappa till aukten, för han kunde inte gå på foten.. Men de var inte fel på den.. idag (måndag) så avslutade vi Svenska B kursen i skolan.. =) Jag fick G =) Imon så ska jag och min klass till Hemus och ta hand om dagisbarn typ 40 ungar.. Det ska bli roligt.. Hoppas på fint väder.. Vi ska vara disney figurer, Jag ska vara Mimmi ;) Hihi

Här kommer lite bilder från helgen =)

Min syster Min syster =)

 Jag och Stefan i Larz Kristerz =)

 Knäppte lite bilder på söndagen när jag satt och solade nere vid sjön..





RSS 2.0